Optimaal voetcomfort is ons doel

Durafit wordt geleverd door Frecoma, innovators voor de orthopedische schoenindustrie. De Durafit-microfiber biedt schoen- en steunzoolproducenten veel voordelen op het gebied van thermoregulatie en vochthuishouding. U maakt een duurzame schoen met een volledig ademende microvezel die beter bewerkbaar en minder milieubelastend is dan leer. Uw klanten profiteren van licht en elastisch materiaal en een soepele pasvorm. Schoenen met Durafit lopen lekkerder, zijn aanzienlijk lichter van gewicht en zijn de beste keuze voor de voet!

Frecoma streeft voortdurend de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen na. Durafit is dan ook uitgebreid getest.

Durafit absorberen

Absorberend

Durafit desorbing

Desorberend

Durafit anti-oder

Geurvrij

Durafit zooltjes

Verkrijgbaar in meer dan 40 kleuren

Breed scala aan leveringsvormen

OEKO-TEX® keurmerk voor Durafit 

STANDARD 100 van OEKO-TEX® is een van ’s werelds bekendste labels voor textiel getest op schadelijke stoffen. Het staat voor klantvertrouwen en productveiligheid.

Ortheses en (orthopedische) schoenen komen vaak direct in contact met de huid. Daarom moeten de materialen welke gebruikt worden voor de productie van ortheses en schoenen, aan de meest strenge eisen voldoen om in aanmerking te kunnen komen voor het OEKO-TEX® keurmerk. Onze gecertificeerde Durafit producten voldoen aan deze strenge eisen. Het keurmerk OEKO-TEX® 100 geeft aan dat het eindproduct – Durafit microfibers – geen schadelijke stoffen bevat voor mens en milieu. Dat betekent: geen schadelijke gevolgen voor huid en gezondheid, én met een lage belasting voor het milieu.

We passen het OEKO-TEX®-keurmerk toe op Durafit glad, Durafit semi-geperforeerd en Durafit plus. Alle gecertificeerde artikelen voldoen aan de vereisten van REACH-voorschriften 1907: 2006

Wilt u meer weten?
Controleer onze OEKO-TEX®-geldigheid door de QR-code te scannen en meer te weten te komen over deze certificering.

Een passende oplossing voor iedere vraag

Door onze klantgerichte aanpak, gevarieerde assortiment en brede leveringsprogramma kunnen wij een passende oplossing bieden voor elke vraag. Of het nu gaat om een orthopedische inlegzool, een specifieke sport- of wandelschoen of een gepersonaliseerde maatwerkoplossing, wij denken graag met u mee.

Wilt u meer weten over ons assortiment of onze producten? Wij leveren vrijwel alles direct uit voorraad.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact met ons op