Maatwerk in vorm en formaat

De veelzijdigheid van Durafit komt tot uiting in de duurzame en thermo-regulerende eigenschappen van het materiaal en de ruime maatwerk-mogelijkheden op het gebied van structuur, kleur, vorm en formaat.

De ultradunne Durafit microfiber kan worden geleverd op rollen of als sheets, gestanste delen of gepersonaliseerde inlegzolen in meer dan 40 kleuren. De verschillende formaten zijn uit voorraad leverbaar, optimaal te verwerken en recyclebaar.

Alle kleuren in de opties Durafit Glad, Durafit Geprent, Durafit Ceramic en Durafit Gloss zijn verkrijgbaar in de volgende leveringsvormen.

Durafit master rol

Masterrol

140 cm x 50 m

Durafit mini rol

Minirol

11,5 cm x 25 m

Durafit sheet

Sheet

140 cm x 1 m

Durafit vormen

Sheet/minirol

met PPT-/PORONLAAG

Durafit vormen gestansde delen

Gestanste delen

Durafit zoolpatronen

Zoolpatroon

Gepersonaliseerd

Gepersonaliseerde inlegzolen

Alle Durafit-inlegzolen kunnen worden voorzien van een (bedrijfs)logo of merknaam.
Door middel van een fullcolorbedrukking (in 2 of 3 kleuren) of een folieafdruk (in goud of zilver) geeft u elke inlegzool uw eigen herkenbare look.

Met Durafit creëert u een maatwerkproduct: u kiest de structuur en de kleur van het materiaal dat perfect past bij uw wensen en eisen.
Met een gepersonaliseerde bedrukking voegt u hier een unieke persoonlijke touch aan toe.

 

 

Wilt u meer weten? U kunt bij ons een monstercollectie aanvragen, waarin alle structuur- en kleurvarianten zijn opgenomen.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Neem contact met ons op